Boostande kostnadsfritt webinar om 
SJÄLVLEDARSKAP


JAG360
- Får jag lov att välja?

- Ett webinar om att designa och leva DITT liv som du önskar.

 

 

Webinaret är för dig som..

- Är trött på att ha det som du har det nu

- Vill framåt men vet inte hur 

- Inte tror att du duger som du är 

- Anpassar dig för mycket efter andra

- Har en stark inre kritiker

- Du som vill bli bättre på att lyssna på dig själv

- Minska stressen i ditt liv

- Levt eller lever i en ojämnställd relation

- Inte bara vill drömma drömmarna utan också leva dem

- Du som vill hänge dig mer i ditt liv

 

För dig som helt enkelt vill leva ditt livs dans, på DINA villkor!

 

Webinaret är  --> Onsdag 21 april kl. 18:30 -20:30

Tack för en fantastisk föreläsning! En av de bästa jag har lyssnat på!

Rose-Marie

Stort tack för energiboost och bra tips!

Kim

Stort tack för all inspiration och kunskap du förmedlat idag! Toppen!

Anna

Du går allt annat än lottlös från webinaret :)


 • ​Det här får du med dig kunskap om...
   

  •  Inre/Yttre fokus - Hur vill jag ha det egentligen och vad ska jag göra för att komma dit?

   

  •  R I S A - Betyder skratt på spanska och mitt sätt att summera de viktiga komponenterna vi behöver för att nå det vi spejar framåt på 
    
  •  Train my brain - Well, om du vill vara grym på att leda dig själv, då ska du också bli vass på att förstå din hjärna
    
  • Ja du, om jag känner mig själv rätt (och det gör jag) så kommer jag bjussa på en hel del mer än ovan punkter...så anmäl dig! 

 • Om du loggar på när webinaret är så betyder det att du är lika mycket live som mig och har alla chanser i världen att ställa frågor till mig. Så fråga på! ;)


Jag skulle vilja ha en egen Rebecca sittandes på min axel!

Camilla

Alltså, vilket webinar..tack fina du för så mycket glädje, allvar, energi och bra-att-ha tips att ta med mig. Jag har redan börjat funder på mina sinnestillstånd. :) 

Linda

Tack Rebecca för att du i din föreläsning delar med dig av verktyg så att jag blir medveten om hur jag tänker, har kraft att påverka hur jag vill må och framförallt lyckas med det. Du inspirerar och sprider härlig energi.

Gunnel

Om du undrar vem du ska lyssna på..

Här har du mig, Rebecca Krantz, norrländskt fullblod som numera bor på västkusten.

 

När jag inte jobbar med att få fler människor att må och kommunicera bättre, ja då är jag också mamma och tillsammans med min vapendragare. Jag och vi älskar att dansa, mysa och jag skriver gärna (men gör det för sällan). 

 

Resan i livet  fram till den här bilden har innehållit tuffa utmaningar, sorger, massor av skratt, drömmar, en enorm drivkraft och passion till livet. 

 

Varje steg har haft sin egen betydelse och mening eftersom det tagit mig dit jag vill, där jag är idag och dit jag är på väg.

 

Men du, jag försöker också få ihop mitt livspussel och det är med hela känsloregistret ska jag säga dig. Bara för att jag vet något om att leda mig själv betyder inte det att jag också behöver påminna mig och jobba för att komma ihåg mig själv, hur mina tankar går och vad jag kan påverka. 

 

Därför älskar jag ännu mer att i mitt yrke som coach och utbildare få möjligheten att hjälpa andra att sortera ut vad just de behöver för att må och fungera bättre. I sig själv och med sin omgivning. 

 

Med både självupplevd kunskap, utbildad till hälsopedagog, Kommunikolog, Systemisk Coach och projektledare, samt dansare och träningsinstruktör har jag hjälpt hundratals kvinnor att designa sig själva ett vasst självledarskap. För mig är det både bevisat och självklart att det är i ett tryggt självledarskap all förändring och utveckling börjar. Bevisa mig gärna att jag har fel, ;)

 

Jag jobbar med välbeprövade och forskningsbaserade framgångsnycklar. Paketerade med stor ödmjukhet och förståelse för att vi är människor som är systemiska och alla våra olika system i kroppen bildar en helhet, som jag ser som ett 360 perspektiv. Där vi påverkas av det som sker inuti och runt omkring oss.

 

Därför är min sanning att vi behöver förstå oss själva och helheten, för att kunna förstå varför vi gör och tänker som vi gör och hur vi ska leda oss själva framåt dit vi i hjärtat önskar. En förståelse som ser olika ut beroende på vem du är och vad du bär med dig från ditt liv du levt fram till idag.

 

ÄG DITT LIV <3 

 

 

©Copyright © 2020 Holistic future - Rebecca Krantz

www.holisticfuture.se

rebecca@holisticfuture.se

Integritetspolicy